marți, 20 august 2013

Metoda activ-interactiva

Am analizat eficienta diferitelor metode utilizate in procesul de formare efectiva si am comparat rezultatele. Nu exista metoda perfecta si nici reteta ideala de imbinare.
Metoda activ-interactiva pe care ne propunem sa o utilizam este o imbinare de metode active cu metode interactive, totul in raport cu tematica, cu grupul si cu fiecare cursant in parte. Folosim tehnici din metodica clasica, din training, din coaching, imbinate astfel incat combinate cu dorinta cursantului sa conduca la rezultatul final scontat. Ne bazam pe experienta, pe cunostinte, pe intuitie si pe adaptabilitate – asa sunt toti trainerii nostri. Nu suntem atotstiutori si nici nu facem minuni. Vrem doar sa propunem altceva decat s-a propus pana acum pe piata.
Metoda noastra reprezinta in fapt o varianta optima de formare, moderna, adaptabila, schimbabila si cu reale sanse de succes. Bazate pe aceste considerente, cursurile pe care vi le propunem nu vor fi niciodata prestabilite si delimitate, suportul de curs nu va fi strict si impus, totul se va personaliza in functie de grup si cursant luand in considerare particularitatile, interesele si dorintele dumneavoastra.
Va veti implica efectiv in utilizarea si aplicarea practica a informatiilor, in vederea formarii abilitatii pentru care s-au transmis cunostintele, insa vor fi si multe exercitii interactive in care abilitatea va fi consolidata in raport cu ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu